2wcf 250
 • 2WCF
 • Online diensten
 • Hosted Security

Hosted Security

Beveiliging kan niet gemakkelijker zijn: 2WCF Hosted Security beschermt uw computers bij elke verbinding—op  kantoor, thuis of onderweg. 
De oplossing wordt gehost en onderhouden  door beveiligingsdeskundigen van 2WCF, met doorlopende updates  van het 2WCF™ Smart Protection Network™, zodat uw computers dag  en nacht beveiligd zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over de  nieuwste virussen of bedreigingen, serveronderhoud, beveiligingsupdates  of gegevensdiefstal. Dat wordt allemaal automatisch voor u beheerd door 2WCF Hosted Security .

Beschermt uw waardevolle zakelijke gegevens en bestanden tegen diefstal en sabotage: U  kunt uw gegevens, met inbegrip van financiële gegevens, veiligstellen  met isolatiebescherming voor elke willekeurige map, met inbegrip van  vertrouwelijke rekeninggegevens.

Beschermt u tegen bedreigingen afkomstig van USB-apparaten of Wi-Fi-verbindingen: U wordt beschermd tegen virussen op USB-apparaten en tegen  hackers die de aanval inzetten zodra uw computers met behulp van Wi-Fi  worden aangemeld.   Gehoste beheerserver: 2WCF beheert de virusscanners en houd deze continu in de gaten door middel van een beheer tool. Als er een virus binnen wil treden dan zijn wij de eerste die op de hoogte zijn.

Gemakkelijk in te stellen op desktopcomputers, laptops en servers: 2WCF Hosted Security ondersteund alle Windows versies en kan geïnstalleerd worden op desktops, laptops en servers. Door middel van de intelligente scanservice houd hij rekening met het geïnstalleerde besturingssysteem.

Draagt bij aan een hogere productiviteit van uw medewerkers en blokkeert ongepaste websites: U  krijgt extra bescherming tegen webbedreigingen doordat blootstelling  aan riskante websites wordt geblokkeerd en kunt medewerkers  geconcentreerd en productief houden door de toegang tot aanstootgevende  of niet-werkgerelateerde sites te blokkeren.

Voordelen:

 • U kunt zich bezighouden met uw onderneming in plaats van met uw IT-beveiliging
 • Gemakkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken, ontworpen voor kleine ondernemingen – geen IT-deskundigheid nodig
 • Houdt bedreigingen in de cloud tegen – voordat ze uw netwerk en apparaten kunnen bereiken
 • Filtert URL's – blokkeert de toegang tot ongepaste websites
 • Voorkomt dat zakelijke gegevens worden gedeeld – via e-mailberichten en USB-stations
 • Waakt tegen phishing en social engineering-aanvallen
 • Biedt u eenvoudig beheer van de beveiliging van mobiele apparaten
 • Houdt met de meegeleverde Hosted Email Security spam tegen voordat deze uw mailservers bereikt

Meer weten? 

Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner