2wcf 250
  • 2WCF
  • Online diensten
  • Connect / Internet

Connect

Ook voor verbindingen met het internet, xDSL of glasvezel, bent u bij ons aan het juiste adres

Telefonie is een dienst die u als ondernemer net zo vanzelfsprekend vindt als gas, water en licht. Voor ons is de kwaliteit van de verbinding die nodig is om te bellen via het internet, even vanzelfsprekend. Continuïteit is een absolute voorwaarde.
2WCF - Connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn.

Waarom kiest u voor 2WCF - Connect?

2WCF voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van al haar diensten. We willen daarom iedere 2WCF dienst op alle niveaus kunnen beheren. Dat biedt u de garantie dat u er maximaal van profiteert.

Welke verbinding heeft u nodig?

2WCF levert internetverbindingen op basis van xDSL (ADSl / VDSL) en glasvezel (fiber). Afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Welke snelheid moet u kiezen?

Naast het internetverkeer zal misschien ook uw 2WCF – Hosted VoIP dienst gebruik gaan maken van deze verbinding. Door een slimme techniek kunnen telefoonverkeer (spraak) en internetverkeer (data), over dezelfde verbinding lopen. Ook het aantal gelijktijdige telefoongesprekken dat moet kunnen worden gevoerd, is bepalend voor de snelheid van de verbinding die u kiest.

Wat kost het?

Wat een 2WCF - Connect verbinding u kost is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek welk type verbinding aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wat levert het op?

Een 2WCF - Connect verbinding levert maximale zekerheid op voor wat betreft continuïteit van de diensten over deze verbinding. Door voor 2WCF - Connect te kiezen beschikt u bovendien over één aanspreekpunt voor alle 2WCF diensten. Dus snelle en professionele support, voor die extra zekerheid.

Meer weten?

Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

unet ziggo certified

 reggefiber

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner