2wcf 250
  • 2WCF
  • Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf

Wat is glasvezel?
Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad van glas. Via glasvezel is het mogelijk om signalen over grote afstanden te sturen. Dit maakt glasvezel uitermate geschikt om grote hoeveelheden data te transporteren. Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk kan dan ook voldoen aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, televisie en telefonie).

Het verschil tussen glasvezel en ADSL of kabel is dat glasvezel een hogere internetsnelheid aankan. In Nederland is dat op dit moment tot wel 1 Gbps. Wat de maximale snelheid over glasvezel is, hebben experts nog niet kunnen achterhalen.

Bijzonder aan glasvezel is dat de snelheid van het uploaden (bestanden op internet zetten, zoals foto’s of een back-up) even snel is als die waarmee u bestanden kunt downloaden.

Glasvezel in het buitengebied van Noordwest Limburg!
Op 11 juni 2018 is de deadline van deze campagne en maken wij bekend of 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen.

2WCF kan helpen met de glasvezel aanvraag en kan straks de complete installatie verzorgen zodat alles naar behoren werkt.

Aanbieders glasvezel buitenaf:

Meer informatie over glasvezel buitenaf is te vinden op: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg.

Meer weten?
Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner

2WCF B.V.
Karreweg - Noord 14
5995 ME Kessel

T. 077 8080 120 (Algemeen)
T. 077 8080 121 (Support voor bedrijven)
T. 077 8080 122 (Sales)
T. 077 8080 123 (Administratie)

WhatsApp support: whatsapp logo 06 22617478

E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail support: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail verkoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Algemene voorwaarden

Copyright © 2008-2018 - 2WCF BV - Alle rechten voorbehouden