2wcf 250

Glasvezel bedrijventerreinen

Wat is glasvezel?
Glasvezel is een heel dunne, maar sterke draad van glas. Via glasvezel is het mogelijk om signalen over grote afstanden te sturen.
Dit maakt glasvezel uitermate geschikt om grote hoeveelheden data te transporteren.
Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk kan dan ook voldoen aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, televisie en telefonie).
Het verschil tussen glasvezel en ADSL of kabel is dat glasvezel een hogere internetsnelheid aankan. In Nederland is dat op dit moment tot wel 1 Gbps. Wat de maximale snelheid over glasvezel is, hebben experts nog niet kunnen achterhalen. 
Bijzonder aan glasvezel is dat de snelheid van het uploaden (bestanden op internet zetten, zoals foto’s of een back-up) even snel is als die waarmee u bestanden kunt downloaden.

Glasvezel op alle bedrijventerreinen van Noordwest Limburg!
Vanaf 12 februari 2020 start de vraagbundeling voor de aanleg van glasvezel, wanneer 35% van de bedrijven een abonnement afsluit zal de initiatiefnemer (Glasvezel buitenaf) beginnen met de aanleg van zakelijk glasvezel. Inschrijven kan tot 7 mei 2020 en betaal geen eenmalige kosten voor de aanleg.

2WCF kan helpen met de glasvezel aanvraag en kan straks de complete installatie verzorgen zodat alles naar behoren werkt.

Aanbieders:

JA ik heb interesse in glasvezel, 2WCF neemt contact met u op

Meer informatie over glasvezel buitenaf is te vinden op: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/bedrijventerreinen-noordwest-limburg/

Vastrechtvergoeding
Als u naar de mogelijke glasvezel pakketten heeft gekeken of misschien al wel een pakket heeft gekozen, kunt u zien dat er wordt gesproken over een vastrechtvergoeding.
Het aanleggen van het glasvezelnetwerk is een kostbare aangelegenheid. De vastrechtvergoeding is uw bijdrage voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op uw bedrijventerrein en moet betaald worden aan de initiatiefnemer (Glasvezelbuitenaf).

Voor de vastrechtvergoeding heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties:
OPTIE 1: Maandelijks: € 12,98 (maandelijks zolang het abonnement loopt)
OPTIE 2: Afkoop: € 1570,- (eenmalig)

Meer weten?
Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Contactpersoon: Koen Willems
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner

2WCF B.V.
Karreweg - Noord 14
5995 ME Kessel

T. 077 8080 120 (Algemeen)
T. 077 8080 121 (Support voor bedrijven)
T. 077 8080 122 (Sales)
T. 077 8080 123 (Administratie)

WhatsApp support: whatsapp logo 077 8080 121

E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail support: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail verkoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Algemene voorwaarden

Copyright © 2008-2020 - 2WCF BV - Alle rechten voorbehouden

Trengo