2wcf 250
  • 2WCF
  • Diensten
  • WiFi oplossingen

WiFi oplossingen

it groen

2WCF beschikt over een team specialisten die zakelijke klanten kunnen adviseren in oplossingen op maat. Van scholen tot aan campings en van horeca gelegenheden tot aan kantooromgevingen, 2WCF heeft de expertise en producten in huis.

2WCF is de specialist in WiFi netwerk design en implementatie. Onze draadloze WiFi diensten en oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en oplossingen.

WiFi Site Survey

Een WiFi Site Survey is het meest belangrijke onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk. Als u geen fysieke on-site WiFi meting verricht, zal de capaciteit en dekking van het draadloze netwerk een grove inschatting worden. Met de huidige gebruikersmogelijkheden, netwerkeisen en de massale toepassing van laptops, smart phones en tablets gaat het niet alleen om dekking maar ook over het verstrekken van de juiste hoeveelheid netwerk capaciteit.

Ontwerp

Het ontwerp van een WiFi netwerk komt voort uit de Site Survey en houdt rekening met de volgende onderdelen:

Dekking – is er voldoende dekking, daar waar het nodig is?
Capaciteit – Is er voldoende capaciteit om het aantal gebruikers goed te verbinden?
Beveiliging – Laat het ontwerp meerdere beveiligingsniveaus toe?
Redundantie – Is het WiFi plan zo ontworpen dat het een redundant netwerk is?
Het netwerk ontwerp dient rekening te houden met uw bestaande netwerk, bestaande netwerk beleid en toekomstige netwerk eisen. Het draadloze netwerk wat wij voor ontwerpen is altijd schaalbaar en voldoet aan uw veiligheidseisen.

Implementatie

Voor de implementatie van uw WiFi netwerk, is de uitgevoerde Site Survey leidend. Alle benodigde WiFi componenten worden conform de RF planning geïnstalleerd. Vervolgens wordt in overleg met uw netwerkbeheerder de configuratie van uw WiFi netwerk uitgevoerd. Onze ervaren WiFi network engineers installeren uw WiFi netwerk met zo min mogelijk verstoringen voor uw organisatie.

Meer weten?

Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner