2wcf 250
  • 2WCF
  • Diensten
  • Managed services

Managed services

Managed Services

Steeds meer bedrijven gaan over tot het uit handen geven van hun ICT beheer. Omdat het niet tot de kernactiviteiten behoort, omdat de ICT kosten blijven toenemen of omdat de ICT infrastructuur zo complex is dat de continuïteit niet meer kan worden gegarandeerd.

2WCF neemt om deze redenen beheeractiviteiten van de klant over. Vanuit onze Managed Services locatie nemen wij het beheer van onder meer computers, netwerken, opslag en applicaties voor onze rekening.

Waarom overgaan op 2WCF - Managed Services?

De afhankelijkheid van ICT is enorm bij vrijwel alle bedrijfsprocessen. Daarom kunt u zich de vraag stellen of u uw ICT-activiteiten nog wel in eigen beheer wilt houden. Waarom niet overwegen wat de voordelen zijn van  Managed Services? Belangrijke argumenten voor het uitbesteden van ICT beheer zijn:

Kostenbeheersing

Door de overgang naar Managed Services worden uw ICT kosten vanzelf inzichtelijk. Hierdoor heeft u ook meer controle over uw ICT kosten. Return of investment is dan een belangrijk argument. Kiest u voor  uitbesteden, dan bent u verzekerd van de schaalvoordelen (kennis en beschikbaarheid) die 2WCF u als  beheerpartner kan bieden. Zo kunt u gegarandeerd snel inspelen op veranderingen binnen uw organisatie.  

Focus op kernactiviteiten

Het gebruik en onderhoud van een ICT infrastructuur wordt steeds complexer. Een ICT manager kan zijn aandacht beter richten op andere activiteiten dan beheer. Bij een overgang op Managed Services krijgt de ICT manager hiervoor de tijd en de mogelijkheden. Beheer uitbesteden aan 2WCF betekent ook dat u uw eigen ICT-medewerkers kunt inzetten voor de kernactiviteiten.

Externe expertise

Een belangrijk voordeel van Managed Services is externe expertise en innovatie. U hoeft zich inhoudelijk niet meer bezig te houden met de werking van uw ICT infrastructuur. Het installeren van systemen en toepassingen laat uw aan 2WCF over. Daarbij horen ook bijkomende zaken zoals beheer, service, rapportage en bewaking.

Real Time Monitoring

Om storingen te beperken en zo snel mogelijk te kunnen inspelen op eventuele problemen hebben wij een eigen beheermethode ontwikkeld waarmee we constante monitoring van de apparatuur kunnen uitvoeren. Dit betekent dat we een constant beheer hebben over switches/routers/ servers/serverapplicaties enzovoort.

Meer weten? 

Heeft u na aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 077 8080 122

2WCF

Uw betrouwbare IT-Partner